Contact
Companydoc werkt in de regio Nijmegen-Arnhem-Den Bosch.
Omdat de dienstverlening afhankelijk is van uw wensen kunnen wij geen vaste tarieven geven. In principe vindt de dienstverlening plaats op basis van het uurtarief van de bedrijfsarts.

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met:
- Marieke Ketel, geregistreerd bedrijfsarts Nijmegen. of 06-14171743. BIG 99029798601. KvK 09191328.
- Sylvia Wolfs, geregistreerd bedrijfsarts Nijmegen. of 06-17793197. BIG 89007891501. KvK 09202635.

Geschillen-en klachtenregeling
De bedrijfsartsen van CompanyDoc proberen haar klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden. Het kan echter zijn dat u toch niet tevreden bent over de dienstverlening. Uw uiting van ontevredenheid of klacht vernemen wij graag rechtstreeks van u, bij voorkeur per mail. De betrokken bedrijfsarts kan dan met u in gesprek gaan over uw klacht. Wanneer u samen niet tot een oplossing komt, kunt u gebruik maken van de geschillen-en klachtenregeling van DOKh.nl.

Verschil van mening of een klacht over het inhoudelijk advies valt niet onder deze klachtenregeling. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het deskundigenoordeel via het UWV.

Privacyverklaring
CompanyDoc vindt het belangrijk te laten weten hoe zij privacy respecteert en gegevens verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring wordt vermeld op welke wijze persoonsgegevens worden verzameld, voor welk doel en hoe daarmee wordt omgaan.